Információk tagjainknak
Klubunk tagjai részére!HírlevélHTML formátum?
Legfrissebb híreink, hasznos tippek-tanácsok rendszeresen postafiókjában!

Címlap Klubunk Tevékenységeink Kiállítások


Kiállítások

Klubunk munkáit rendszeresen bemutatjuk kiállításainkon. Veszprémben 1991 óta minden évben megrendezzük az „Országos Vasútmodell Kiállítás és Verseny”-t. Önálló kiállítást szerveztünk már Székesfehérváron és Győrben.
Többször részt veszünk más klubok által szervezett kiállításokon is. Így eljutottunk már Szombathelyre, Zalaegerszegre, Szekszárdra, Szegedre, Mosonmagyaróvárra és Budapestre is. Egyre több olyan taggal dicsekedhetünk, kiknek munkai már több hazai és nemzetközi versenyen szép eredményeket értek el. 
 

1993-ban a MÁV-tól egy 4 tengelyes személykocsit kaptunk. Ebben a kocsiban egy mozgatható kiállítást rendeztünk be. A kocsival bemutatót tartottunk már Székesfehérváron, Celldömölkön, Várpalotán, Pannonhalmán, Ajkán, Győrben, Hajmáskéren, Balatonkenesén, Balatonalmádiban, Lepsényben, Hatvanban, Szegeden és Magyar Vasúttörténeti Park megnyitóján Budapesten. Sajnos a kocsi főműhelyi felújításra szorul és ha nem sikerül támogatást szereznünk ehhez a munkához, akkor végleg leállításra kerül. Ez azt jelenti, hogy többet már nem tudunk ennyi rendezvényre eljutni.

Klubunk több alkalommal bemutatkozott már a zalaegerszegi Ipari Vásáron és székesfehérvári Vállalkozói Napokon a MÁV stand kiegészítésként mutatta be modul terepasztalát.

1991-től többször kiállítunk a MOROP Nemzetközi Vasútmodell Kiállításokon Budapesten.

1995-től rendszeresen részt veszünk Angliában, Southampton-ban az EUROTRACK Nemzetközi Vasútmodellező Egyesület kiállításain. Szintén az EUROTRACK meghívására eljutottunk a Franciaországi Coutancesbe, a Hollandiai Dordrechtbe, a Belgiumi Virtonba, az Olaszországi Veronába és a Németországi Aachenbe is. Ezt a Nemzetközi Kiállítást 2006-ban mi rendeztük Balatonfüreden.

2001-től 2006-ig minden évben bemutatkozunk testvérvárosunkban Sepsiszentgyörgyön, Romániában.

A nemzetközi meghívásokat viszonozva 2001 októberében nagysikerű nemzetközi kiállítást rendeztünk Veszprémben, ahol Angol Holland, Román és hazai modellezők mutatkoztak be.

2008 októberében a bécsi BK1951 Klub vendégeként bemutatkoztunk a Modellbau-2008 kiállításon Bécsben. Egy évvel később már önálló kiállítóként vettünk részt a Modellbau-2009 rendezvényen.

Támogatóink
Vasútmodellek, kiegészítők:
 

bygmodell
 
Naumann
vulcanmodell-logó 


Fénymásolás, nyomtatás, sokszorosítás:
 dokucenter

Vasút, vasutmodellezés, virtuális vasút:
 indohaz

Hírek, információk, program ajánlatok:

napló

Zár, lakat, vasalás, csavar:
LászlóKER
8200 Veszprém
Budapesti u. 30.
88/407-385  88/422-080
 
Szerszámok, szerszámgépek:
Könyvelés, adó ügyek: 
horváth és tsa logó
Horváth és Társai
Könyvvizsgáló, könyvelő, adótanácsadó Kft.