Információk tagjainknak
Klubunk tagjai részére!HírlevélHTML formátum?
Legfrissebb híreink, hasznos tippek-tanácsok rendszeresen postafiókjában!

Címlap Hírek Kiállítások Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás Eastleigh


Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás Eastleigh

altKlubunk 2009 február 28 - március 1 között részt vett a Southampton-i székhelyű Solent Model Railway Group nemzetközi kiállításán Eastleigh-ben.
 

alt
 
Klubunk idén 13. alkalommal vett részt a Solent Model Railway Group kiállításán angliában, Eastleigh-ben. Mivel a nagy távolság nem tette lehetővé terepasztal szállítását, ezért csak modellekkel mutatkoztunk be. Ezeket vonaton utazva vittük magunkkal. Ausztrián, Németországon és Hollandián kersztül jutottunk el Angliába. Igaz, hogy ez egy hosszú és fársztó út volt, de sok érdekességet láthattunk útközben.
 
alt

A kiállítást a Fleming Park Leisure Centre sportcsarnokában rendezték meg. Itt változatos méretarányú terepasztalok és diorámák kaptak helyet. De sok kereskedő kínált vasútmodelleket, szerszámokat, elektrónikai alkatrészeket, könyveket és ajándéktárgyakat. A mi asztalunk a terem közepén lett elhelyezve a szegedi Bo-Bo Vasútmodellező Klub és az Angliai Magyar Vasútbarátok Egyesülete társaságában. A kiállított terepasztalokon sok ötletet, érdekességet láthattunk. Itt nem divat a nálunk megszokott kőrpályás terepasztal. A készítők egy-egy állomás, vagy ipartelep részletet készítenek rendkívül részletes kidolgozással. Ezeken tolatgatnak, vagy egy a látogató szeme elől elzárt tárolóból közlekedtetik a vonatokat.
 
alt
 
A kiállítás szervezők szombat este egy díszvacsorát rendeznek a résztvevőknek. Itt már hagyomány az, hogy a meghívottak ajándékkal kedveskednek a rendező klub felé. Mi is így tettünk. Egy a klubunk nevével és emlémájával gravírozott kristályüveg bonboniert adtunk át a főszervezőnek.
A kiállítás bezárása után elbúcsúztunk vendéglátóinktól és megígértük, hogy ha lehetőségünk lesz rá, akkor jövőre is ellátogatunk hozzájuk.
Több fotót a galáriánkban találhatnak a kiállításról!
 
Támogatóink
Vasútmodellek, kiegészítők:
 

bygmodell
 
Naumann
vulcanmodell-logó 


Fénymásolás, nyomtatás, sokszorosítás:
 dokucenter

Vasút, vasutmodellezés, virtuális vasút:
 indohaz

Hírek, információk, program ajánlatok:

napló

Zár, lakat, vasalás, csavar:
LászlóKER
8200 Veszprém
Budapesti u. 30.
88/407-385  88/422-080
 
Szerszámok, szerszámgépek:
Könyvelés, adó ügyek: 
horváth és tsa logó
Horváth és Társai
Könyvvizsgáló, könyvelő, adótanácsadó Kft.