Információk tagjainknak
Klubunk tagjai részére!HírlevélHTML formátum?
Legfrissebb híreink, hasznos tippek-tanácsok rendszeresen postafiókjában!

Címlap Hírek Kiállítások EUROTRACK-2009


EUROTRACK-2009

altA Német Aachen-i Vasútmodellklub idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Ennek alkalmábol rendezték meg április 18-19-én az EUROTRACK-2009 kiállítást. Klubunk is meghívást kapott a rendezvényre, amin örömmel vettünk részt. Az összeállított modul terepasztalba vittünk elemeket. Ezen kívül több magyar vonatkozású vonatot is közlekedtettünk. 

alt
 
Idén a megalakulásának 50. évfordulóját ünneplő Aacheni modellező klub rendezte meg az EUROTRACK kiállítást, amin klubunk és a szegedi Bo-Bo Vasútmodell Klub is részt vett modulokkal és modellekkel.
Április 16-án este érkeztünk meg Aachenba. A hotelban örömmel üdvözöltük egymást a többi klub tagjaival. A kiállítás berendezésére pénteken került sor egy középiskola aulájában. A modulok összeépítésével és beüzemelésével délutánra végeztünk. Az aulában és az alatt lévő teremben több terepasztal is ki lett állítva. Ezeket a környező városokban működő egyesületek hozták el.
 
alt

Az EUROTRACK klubok egy 150 méter hosszú terepasztalt építettek össze. Több új elemet is láthattunk. Ezen az asztalon változatos nemzetközi vonatforgalom bonyolódott le. Mi közel 10 méteres szakaszon irányíthattuk a forgalmat.
A rendkívül látványos kiállításon sok érdekes új ötletet láttunk és rengteg fotót készítettünk. Ezekből láthatnak egy összeállítást galériánkban.
 
Támogatóink
Vasútmodellek, kiegészítők:
 

bygmodell
 
Naumann
vulcanmodell-logó 


Fénymásolás, nyomtatás, sokszorosítás:
 dokucenter

Vasút, vasutmodellezés, virtuális vasút:
 indohaz

Hírek, információk, program ajánlatok:

napló

Zár, lakat, vasalás, csavar:
LászlóKER
8200 Veszprém
Budapesti u. 30.
88/407-385  88/422-080
 
Szerszámok, szerszámgépek:
Könyvelés, adó ügyek: 
horváth és tsa logó
Horváth és Társai
Könyvvizsgáló, könyvelő, adótanácsadó Kft.